Møt lærerne til 5. trinn på Ulverud skole


Anja Viktoria Skullerud, Gøril Rahmetti og Benedikte Holund underviser på 5.trinn på Ulverud skole. Vi har tatt en prat med to av dem om deres personlige forventing til Gnist, og hvordan det er å se elevene i arbeid med prosjektet.


Anja Viktoria Skullerud, kontaktlærer 5A


Anja har jobbet på Ulverud skole i 10 år, og syns det beste med å være lærer akkurat her er menneskene hun har rundt seg, både elevene og kollegaene. Hun drives av lysten til å lære bort.


Benedikte Holund, kontaktlærer 5B


Benedikte har jobbet på Ulverud skole i 5 år, og synes i likhet med Anja at elevene og kollegaene er en stor del av det som gjør hverdagen på skolen spesiell. Hun syns det å være lærer akkurat her er morsomt og utfordrende på samme tid da ingen dag er lik den andre.


Elevene er ivrige og motiverte

Benedikte forteller at det var givende å se elevene i første dagen med prosjektet. Begeistringen for prosjektet spredte seg blant elevene i det de forsto at de selv skulle få mulighet til å bruke fantasien og finne opp noe nytt. De ivrige elevene i 5B skal jobbe med tekst sammen med Guro og Martine, to damer Benedikte mener har en egen evne til å engasjere og få med seg alle. Hun forteller om begeistrede, motiverte og flinke elever som under første dagen satte pris på lite dødtid, det gikk i ett. Guro og Martine har fått elevene til å glede seg til å jobbe videre med prosjektet de kommende ukene, forteller hun.