Billettene er ute!

Sjekk ut eventet på Facebook og kjøp billetter til «GNIST - en musikalsk anastrofe».

Foto: Morten Syreng

«GNIST - en musikalsk anastrofe» er en forestilling ulikt alt annet, en musikalsk reise i tid og rom, en forestilling skapt av 330 skoleelever fra Nittedal.

Verden over går barn og unge i demonstrasjonstog for klimaet. Når politikken tviler, er det fremtiden som agerer. Med stemmer som berører oss alle. I september berøres hele Nittedal.

330 skoleelever har skrevet tekster, laget bilder, filmer og animasjoner, samt komponert musikk om hvordan verden kan se ut etter vår tids Ragnarokk – en anastrofe.

Korps, kor, dansere, musikkutøvere, idrettslag og andre lokale utøvere har sammen med profesjonelle kulturutøvere så skapt en musikalsk forestilling ut fra skoleelevenes materiale. De voksne har foredlet barnas tanker og kreative ideer.

Prosessen startet ute i skolene i fjor høst, og den kulminerer endelig i en helt unik forestilling over sommeren. I september møter du 150 musikere, kampsportutøvere, turnere, skuespillere, sangere og dansere som fyller Flammen!

I «GNIST – en musikalsk anastrofe» blir publikum tatt med inn i en verden der Romeo og Julie møter Creedence, der alle bor i plastavfall og alt må skapes på ny. Dette er en forestilling av og med fremtidens bidragsytere og medmennesker. Det er en musikalsk reise fylt med mørke, trusler, absurd humor - og mye håp.

GNIST-forestillingen foregår både ute og inne - i og ved Kulturverket Flammen - med inngang ved Kulturtorget.

Det blir salg av mineralvann mm. i forkant av forestillingen.